avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare sofer profesionist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare sofer profesionist

Buna ziua,

Doresc sa angajez o persoana pe postul de sofer profesionist.
Are carnetul de conducere emis in Anglia - UK dar toate celelalte documente (atestate, card tahograf) sunt emise anterior, in Romania.
1. Il pot angaja sa isi desfasoare activitatea pe teritoriul Romaniei cu permis emis in Anglia?
2. Poate conduce pe teritoriul Romaniei cu acest permis?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Problema atestat transport marfa Soferache Soferache Buna ziua ! De ceva timp lucrez ca sofer in Anglia cu atestat transport marfa Romanesc iar in 2018 urmeaza sa îmi expire atestatul am inceput sa fac ... (vezi toată discuția)
Permis de conduce anulat pe teritoriul uk tatar_dorin tatar_dorin E o situatia la care nu am gasit un raspuns inca,Daca unui cetatean roman ii este anulat dreptul de a conduce pe teritoriul UK din cauza alcoolului(0,79) pe ... (vezi toată discuția)
Carnet suspendat FlorinC80 FlorinC80 Salut...am si eu o intrebare...locuiesc in UK si muncesc aici ca sofer...am consumat alcohol la volan si ma oprit politia m au testat si am avut putin peste ... (vezi toată discuția)