avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis auto anulat pentru alcoolemie, cum il ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis auto anulat pentru alcoolemie, cum il redobandesc?

1. alcoolemie 0.60 in aerul expirat
2. am inteles de la instructor ca dupa ispasirea pedepsei pot da reexaminare pentru redobandirea categoriilor fara a mai fi nevoit sa fac scoala de sofer din nou. Este adevarat ?
3. atestatele si cardul tahograf raman valabile , sau trebuie sa fac altele?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 18:11, 8 Decembrie 2011
Daca alcoolemia era 0,60 la proba etilotest, sigur veti avea aproape dublu si deci veti intra in zona infractiunii si probabil si anularea permisului. In acest caz va trebui sa asteptati sa se implineasca un an de la ramanerea defrinitiva si irevocabila a hotararii judecatoresti de condamnare si abia dupa aceea puteti depune actele pt sustinerea examenului in vederea obtinerii unui nou permis. Acest lucru necesita si efectuarea din nou a scolii de soferi si din cate stiu si reluarea atestatelor de la pct.3

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luat permis pentru alcool! lidicut lidicut Daca mi se retine permisul pentru alcool,in etilotest a iesit pesate o,4,nu este un termen pana cand trebuie sa primesc un raspuns? (vezi toată discuția)
Conducere cu o alcolemie de 0.87 fara accident alex1993 alex1993 buna ziua . in data de 23.12.2012 am condus sub influenta alcolului (0.87) in etilotest . am refuzat probele de sange deoarece nu stiam ce urmari poate avea . ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat tirist tirist buna ziua.Sunt sofer profesionist, B,C,E din 1998.nu am avut niciodata permisul retinut sau accidente.pe 15 sept am fost prins baut..1,08 in etilotest.as vrea ... (vezi toată discuția)