avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cesiune creanta
Discuție deschisă în Executare silită

Cesiune creanta

buna ziua, am avut un credit de nevoi personale la BRD pe care nu l-am platit, BRD a cesionat creditul la COFACE care l-a bagat in executare silita, suma totala fiind de 30.300 lei cu tot cu onorariul executorului, mi-a fost pusa poprire pe salariu pe care am platit-o in ultimii doi ani, pe langa aceste plati am mai depus si suplimentar sume de bani in urma unui angajement de plata incheiat cu executorul (depunanad in total 23.000 lei din totalul de 30.300 mai fiind de plata aprox 7000lei)
Acum am primit de o instiintare de la KRUK prin care mi se aduce la cunostiinta ca au cesionat creditul meu de la BRD si sa platesc suma de 17.000 lei!!!
CUM au cesionat ei creditul care era deja cesionat de COFACE si care este in executare??
DE unde au ajuns ei la suma de 17.000??
i-am sunat si am discutat cu un reprezentant al lor care mi-a spus sec ca asta e suma pe care BRD le-a dat-o si daca nu imi convine sa ma duc in instanta.
Imi poate explica si mie ce se intampla? ce trebuie sa fac? e legal ce au facut ei?
Cel mai recent răspuns: nicu1952 , utilizator 14:24, 9 Decembrie 2014
daca nu va explica doar prin instanta puteti rezolva
pai eu ce fac? poprirea tot imi va lua banii de pe card.... cui platesc defapt si ce platesc? sa inteleg ca si COFACE a renuntat la executare? va urma executarea KRUK?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Dana_Abarjan Dana_Abarjan Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am facut un credit in 2008 de 17.000 de lei la BCR, din care am platit 9.600 de lei, dar am ramas fara loc de munca in ... (vezi toată discuția)
Am si eu, o intrebare.....cum este posibil ca un executor judecatoresc ... crysty63 crysty63 Am si eu, o intrebare.....cum este posibil ca un executor judecatoresc sa obtina o executare silita asupra mea, dupa 10 ani si cateva luni la o judecatorie ... (vezi toată discuția)
Negocieri cu recuperatorii de la kruk alexica alexica Firma Kruk mi-a pus poprire pe salariu ptr un credit neplatit la Brd pe1/3 din salariu.Mi-au cesionat creanta an valoare de 34000 an 2012 si poprirea au ... (vezi toată discuția)