avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sanctionare contraventionala pentru lipsa sistem de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sanctionare contraventionala pentru lipsa sistem de alarma PFA - lg. 333/2003

Buna ziua,
Am fost sanctionat contraventional cu 2000 lei, pentru lipsa sistem alarma chiosc alimentar, statut PFA. Daca este cineva sa-mi spuna unde se incadreaza PFA in textul art. 2 alin. 1 din lg. 333/2003, potrivit careia "ministerele si celelalte org. ale admin. centrale si locale, regiile autonome, comp. si soc. nationale de cercet. dezv., societatile reglementate de lg. 31/1990, precum si alte organizatii care detin bunuri ori val. cu orice titlu, denumite in prezenta lege unitati, sunt obligate sa asigure paza acestora", avand in vedere ca PFA - definitie: persoana fizica care desfasoara o activitate in nume propriu - dupa mine nu se incadreaza nici macar la "alte organizatii" (vezi def. organizatie).
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 9 Decembrie 2014
Doru Radu, utilizator

Alte discuții în legătură

Sistem alarma obligatoriu mic magazin satesc Doru Radu Doru Radu Buna ziua, Am un chiosc alimentar, 12 m2, zona rurala. M-a vizitat politia si mi-a pus in vedere sa-mi instalez un sistem alarma, cu firma specializata, ca ma ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu sa instalez alarma? Lucian77 Lucian77 Buna seara, am deschis de aproape o saptamana o agentie de turism si azi m-au vizitat doi domni de la politie spunndu-mi ca trebuie s-mi instalez ... (vezi toată discuția)
Paza la o scoala particulara ce se afla sub tutela unei fundatii mitrache_v mitrache_v Art. 2. - (1) Ministerele şi celelalte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale şi locale, regiile autonome, companiile şi societăţile ... (vezi toată discuția)