avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare pantofi folositi
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare pantofi folositi

Buna ziua, am si eu urmatoarea problema. Am cumparat o pereche de ghete acum 8 zile dintr-un magazin. Am observat astazi ca pe verticala spre calcai s-a taiat talpa , aprox 40 mm e vizibila taietura. Am fost in magazin si am aratat si mi-au spus ca acolo este o lipitura si ca asa e design ul , desi cand i-am luat nu erau taiati. Am facutara, bon , garantie, avand in vedere situatia sunt obligati sa mi-i inlocuiasca? Daca nu vor sa fac o reclamatie la OPC? Ce ma sfatuiti ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:14, 9 Decembrie 2014
Reclamatie la OPC, insotita de factura, bon fiscal, garantie, precum si de produsul deteriorat,dar si de perechea lui.
sunt obligati sa mi-i inlocuiasca? Daca nu vor sa fac o reclamatie la OPC?

Ati solicitat inlocuirea? Va adresati ANPC doar daca ati fost refuzat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talpa uneia dintre ghetele cumpărate în 18.01.2016 a crăpat. ce pot face? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea În 18 ianuarie 2016 am cumpărat o pereche de ghete de la un magazin de cartier. Ghetele sunt făcute de o firmă care are câteva magazine de desfacere în ... (vezi toată discuția)
Sesizare opc? ramicielo ramicielo Buna seara! Cum se procedeaza in situatia in care ai cumparat o pereche de pantofi/ghete din piele de iarna imblanite, si la prima purtare iti intra apa in ... (vezi toată discuția)
Retur incaltaminte defecta vbgreen vbgreen In data de 25.11.2018 am cumparat o pereche de ghete Timberland la pretul de 583RON. La prima purtare am constatat ca talpa ghetei dreapta este dezlipita si ... (vezi toată discuția)