avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Persoana cu handicap accentuat grd 2 doreste o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Persoana cu handicap accentuat grd 2 doreste o informatie si o sugestie pentru a rezolva o problema cu o rata la o banca

Sunt o persoana cu handicap grd 2 accentuat in urma unui transplant renal.In anul2007 am facut un imprumut la o banca.Am platit lunar rata chiar daca au fost nevoie de eforturi imense si ajutati de familie.In anul2011 am intrat pe dializa si apoi a urmat un transplant renal.Am avut handicap grad1 grav 18 luni ,si de atunci grad 2 accentuat.Nu mai pot plati ratele ,familiile nu vor sa ne mai ajute.sotul are un salariu net de 630 ron,iar rata de 750 ron.Va rog sa-mi spuneti daca am vreo sansa sa mi se reduca dobanda la credit sau o alta varianta pentru a mi se reduce rata la banca.Am vreo facilitate de pe urma gradului de handicap.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: segarceanuflorentina , utilizator 20:37, 9 Decembrie 2014
in conformitate cu L 448/2006 in baza careia aveti certificatul de handicap nu aveti beneficiu pentru imprumutul care l-ati facut la banca, numai daca este un imprumut pe art. 25 cel cu achizitia unui auto.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap Elena.1980 Elena.1980 Buna ziua, Fratele meu sufera de poliartrita reumatoida seropozitiva gradul 2 dar lucreaza ca si sofer la o companie locala de deseuri. Am inteles ca ar ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit auto TIBERIU K TIBERIU K ..persoanele cu handicap grad1,daca dobindesc o masina sunt scutite de impozitul anual?...ms (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe salariu danciusimona danciusimona Ma numesc Danciu Simona, sant operata de histerectomie abdominalacu anexectomie bilaterala,pot beneficia de reducere impozit pe salariu? va multumesc! (vezi toată discuția)