avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal pentru delapidare in 2010
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal pentru delapidare in 2010

Buna ziua am un dosar penal de delapidare noul cod penal art 308 alin 1 cu aplicarea art 41 alin 2 am primit rechizitori acasa dosarul se afla in camera preliminara . 2010 m-am autodenuntiat la firma ca am sustras o suma destul de mare firma a depus plangere la parchet in 2010 august de atunci am fost chemat la politie si la parchet firma declara ca suma este de 3 ori mai mare decit am declarat eu si scadentiarul pe care eu l-am primit dupa 2 luni de la plecare d in firma procurorul a avut dubi si a trimis dosarul inapoi la politie iar la a 2 expertiza a iesit jumatate de la 1 expertiza eu am recunoscut vina dar am declarat de la inceput ca suma este de 3 ori mai mare iar nici o data nu am primit raspuns la intrebarile adresata expertului.politistul judiciar ma chemat in august sa imi aduca la cunostintia ca s-a schimbat codul penal si voi fii judecat dupa noul cod penal.va rog sa ma ajute cineva daca poate cu sfaturi; ce se intimpla mai departe cind voi fii judecat ,cit poate dura pina voi fii inchis pentru ca nu am returnat nimic din suma.mai am o problema numele este gresit ce se poate face pentru ca eu stiu ca orice act oficial este gresit acel act este nul.Daca este un avocat din cluj care ma poate ajuta asi fii recunoscator.

Alte discuții în legătură

Expertiza aledical aledical Buna seara daca ma poate ajuta cineva cu raspunsurii.Am undosar penal pentru delapidare din august 2010 am fost chemat la politie pentru declaratii unde am ... (vezi toată discuția)
Declaratii vasiledela4 vasiledela4 Buna seara daca ma poate ajuta cineva am un dosar de delapidare fapte savrsite in 2004-2009 sunt cercetat din 2010 dosarul a ajuns si la parchet dar acolo ... (vezi toată discuția)
Delapidare aledical aledical Buna seara am savirsit in perioada 2006-2009 o delapidare pe care am recunoscut o in 2010 deci m-am autodenuntiat firma a depus plingere penala am fost chemat ... (vezi toată discuția)