avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Depunere plangere/sesizare politie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Depunere plangere/sesizare politie

Buna ziua

Am urmatorul caz:
Am pus intr-o comuna de langa Alexandria un banner deasupra soselei pentru vanzarea unui teren. La o saptamana, acest banner a disparut misterios. Am fost la primarie si am intrebat daca ei l-au dat jos si mi s-a comunicat ca NU. Am fost la CEZ cu aceeasi intrebare si am primit acelasi raspuns.
Acum, am zis ca ma duc la politie sa depun o sesizare/plangere ca sa primesc ajutor in gasirea lui(totusi....am platit ceva bani sa il fac-bannerul).
Nenea militianu a refuzat sa preia sesizarea motivand ca: "bannerul se afla pe domeniul public in momentul disparitiei si nu se accepta sesizari pentru lucruri disparute de pe domeniul public" !!!????? WTF ???
Daca nu pot apela la politie in cazul acesta la cine sa apelez?? la mama omida?
Hello militia??? in ce tara traim?
Chiar pot sa fac, eu, orice vreau pe domeniul public si sa stau linistit ca politia nu accepta sesizari in acest sens?

Poate sa imi explice cineva ceva legat de acest subiect?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: alla1975 , utilizator 13:00, 12 Decembrie 2014
Daca ati fi achitat o taxa de afisaj Primariei "militienii" v-ar fi primit solicitarea deoarece ati fi fost in legalitate. Pt.orice reclama se datoreaza taxa de afisaj in scop de reclama sau publicitate .....
Ultima modificare: Miercuri, 10 Decembrie 2014
alla1975, utilizator
Inainte de a pune acel banner am fost si am vorbit cu primarul. Mi-a spus ca pot sa il pun fara nici o problema. Daca imi solicita o asemenea taxa o achitam pe loc sau nu puneam bannerul.
Multumesc pentru daca......
Eu vroiam un sfat in situatia data...nu daca si cu parca erau in barca....
Daca puneti problema asa atunci va sfatuiesc ca, pe viitor, sa nu va mai incredeti in vorbe. Verba volant, scripta manent ....va amintiti acest proverb ? Primarul v-a spus dar nu a semnat nimic = 0 (zero) ........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pentru reclama si publicitate View View In baza art. 271 din Legea nr. 571 din 22 decembrie 2003 societatiile au obligatia de a depune declaratie fiscala pentru taxa de afisaj. Intrebarea mea este o ... (vezi toată discuția)
Taxe publicitate romanul1 romanul1 buna ziua As dori sa stiu si eu ce taxe, tva, etc se aplica pentru publicitatea indoor si outdoor, eventual o sursa de informare sigura. Va Multumesc (vezi toată discuția)
Unde poate fi reclamata politia locala pt abuz în serviciu? prettydaniola prettydaniola Noi, cetățenii simpli și fără pile, suntem amendați pt orice încălcare a legii, oricât de insignifianta ar fi. Autoritățile publice, în schimb, nu ... (vezi toată discuția)