avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In cat timp trebuie sa comunice Tribunalul ca instanta ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In cat timp trebuie sa comunice Tribunalul ca instanta de apel hotararea?

In cat timp trebuie sa comunice Tribunalul ca instanta de apel hotararea, tinandu-se cont ca dosarul civil de pretentii, s-a judecat in Apel , facut de ambele parti si ca a fost admis apelul meu si respins al SC reclamate. Apelul s-a derulat dupa vechiul cod civil si are drept de recurs. Se trimite acasa hatararea ? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ContSters337354 , utilizator 17:37, 10 Decembrie 2014
de la sase luni la un an

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp de la admiterea actiunii reclamantului prefectura poate sa faca recurs bubu_dudu bubu_dudu Buna ziua. Problema mea este in felul urmator. Pe data de 30.01.2013 am avut prima infatisare privind inmatricularea autov. fara plata taxei auto, ... (vezi toată discuția)
Actiune în revendicare drept comun/ legea 10/2001 Oana  Tudor Oana Tudor Buna! Am nevoie de niste sfaturi in legatura cu o speta de altfel foarte interesanta: Pe scurt: 1. Pe 15.03.2000 la Judecatoria H. este inregistrată o ... (vezi toată discuția)
Cale de atac. partaj aadynna aadynna faptul ca pe parcursul judecatii din suplimentul raportului de expertiza a rezultat valoarea imobilului peste 1 miliard ROL este de natura sa modifice calea de ... (vezi toată discuția)