avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cod penal mai favorabil pentru mai multe fapte ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cod penal mai favorabil pentru mai multe fapte (concurs de infractiuni)

Buna seara,

Care ar fi codul penal mai favorabil pentru: Inselaciune, fals, uz de fals, fals privind identitatea si fals in inscrisuri sub semnatura privata, toate cu aplicarea concursului de infractiuni.

Am inteles ca printr-o decizie a ICCJ codul penal mai favorabil se aplica global si nu este permisă combinarea prevederilor din noul si vechiul cod penal.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza? Imparatul Imparatul Poate fi un inculpat pedepsit cu cuantumul si anii de pedeapsa din noul cod penal, pentru 3 fapte? Din noul cod, pentru ca anii de pedeapsa sunt mai ... (vezi toată discuția)
Mediere - incetare proces - schimbarea legilor penale puncuskaa puncuskaa intr un proces penal pt inselaciune si fals daca fac un acord de mediere si se inceteaza procesul pt inselaciune iar pt fals voi fi judecat am sanse sa fiu ... (vezi toată discuția)
Inselaciune chris_d chris_d Buna ziua, Poate cineva sa imi explice,un exemplu, ce inseamna :\" Dacă mijlocul fraudulos constituie prin el însuşi o infracţiune, se aplică regulile ... (vezi toată discuția)