avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina cu numere de Anglia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina cu numere de Anglia

Buna seara.Am gasit o masina cu volan pe dreapta,adusa in tara de 5 zile de un roman,are MOT,road tax si asigurare valabile si vreau sa cumpar masina.Intrebarea mea este daca pot circula cu ea macar pana ajung cu ea acasa,oricum vreau sa ii scot numere rosii?Asigurarea este valabila si este pe numele celui care a adus masina si de la care vreau sa o cumpar.

Alte discuții în legătură

Numere provizorii auto,apare la fisc? Luciann739 Luciann739 Buna seara Am si eu o intrebare... daca se ia o masina adusa de afara (Elvetia) madina fiind radiata adusa pe platforma la care s a plătit vama pe numele ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu lucian1980 lucian1980 Vreau sa cumpar o masina dar ma ca ia frisoane cand ma gandesc la taxa de mediu. Normal ca masina vreau sa o transcriu pe numele meu chiar daca e ... (vezi toată discuția)
Cat timp poate circula aici in ro o masina adusa din anglia, fara sa fie inmatriculata aici ? Pilu Pilu Buna seara. As avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: De cateva zile, o cunostinta de-a mea a cumparat o masina din Anglia si a adus-o aici in RO. ... (vezi toată discuția)