Bună seara!
În 2010 am fost implicat într-un accident fără victime cu autoturismul firmei la care sunt administrator. Vinovatul de accident nu avea RCA. Paguba a fost de 2500 lei din care 500 lei franciza. Firma a achitat franciza când a scos autoturismul din service. Acum am primit citație de chemare în garanție, prin care pârătul solicită ca instanța să constate că prejudiciul mi-a fost plătit mie, și să fiu obligat la plata sumei solicitată de asigurătorul CASCO. Adică mi-ar fi plătit 200 lei mie personal și consideră că și-a achitat prejudiciul.
Ce credeți că ar trebui să fac în această situație?
Domnule milika01 nu a-ți înțeles. Eu sunt cel păgubit (adică firma), cel care a provocat accidentul nu avea RCA și nu se poate face amiabilă. Celălalt "ce a declarat la CASCO" sunt eu. CASCO era pe firmă pentru că firma este propietara autoturismului.
Accident rutier
gigel_78
in data de 10 .02 .2011 am avut un accident de circulatie in urma caruia am avariat un autoturismmarca matiz.. el a franat brusc si eu am intrat in el. ... (vezi toată discuția)
Accident
diana_76
am avut un accident, fara victime, si terbuie sa mergem la asiguratorul RCA pentru o intelegere amiabila. Nu ma consider vinovata, intrucat conducatorul ... (vezi toată discuția)