avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

In cazul in care indemnizatia pentru cresterea copilului a fost calculata ca fiind 85% din veniturile pe ultimele 12 luni respectiv feb.2009-feb 2010 in cazul meu iar acum prin hotarare judecatoreasca s-a castigat marirea salariala de 50% si s-au primit si banii sau se vor primi... exista si cea mai mica sansa de a primi ceva si pentru indemnizatia de crestere a copilului(feb 2010-feb 2012) care ar fi trebuit calculata la alte sume...???
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 21:59, 10 Decembrie 2014
Se poate solicita, dar tot prin instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriererea indemnizatiei pentru cresterea copilului Radamante Radamante (1)Începând cu data de 1 ianuarie 2011, persoanele care, în ultimul an anterior datei naşterii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri din ... (vezi toată discuția)
Concediu si indemnizatie crestere copil, un caz fara un raspuns clar si imediat trebuie sa nasc! bianka2007 bianka2007 Va rog frumos sa ma ajutatati, daca puteti pentru ca pana acum nimeni nu a putut sa raspunda la intrebarea mea. 1. Am o fetita care a implinit 2 ani pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestre copil elena_lazar78 elena_lazar78 Buna ziua, am un copil de 1 an si 10 luni pentru care primesc indemnizatia si sunt insarcinata in 7 luni. Dupa nastere se va prelungi concediul cu inca 2 ani ... (vezi toată discuția)