avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... micsorare pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

micsorare pensie de intretinere

Daca in urma unei ordonante prezidentiale s-a stabilit pensia alimentara pentru un minor, cu drept de recurs de 5 zile, paratul are dreptul dupa 20 de zile sa depuna cerere pentru micsorarea pensie alimentare sau de intretinere? Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 11 Decembrie 2014
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 22:47, 10 Decembrie 2014
Daca este o cerere noua, in sensul ca a investit instanta separat cu o astfel de cerere, se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentare Z.A.G. Z.A.G. Sint divortata din iunie 2009 iar in urma divortului mi s-au incredintat mie cei doi copii minori si mi s-a stabilit o pensie alimentara pe ... (vezi toată discuția)
Recurs majorare pensie alimentara negrutzu2012 negrutzu2012 In urma divortului ce s-a pronuntat acum 2 ani, s-a stabilit o pensie alimentara pentru copilul meu in cuantum de 20 % din salariul net. Fosta sotie a cerut ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara lili5 lili5 sotul meu, cu care sunt in divort si cu care am un fiu de 11 luni are o fiica dintr-o casnicie anterioara. nu ii plateste pensie alimentara de 10 ani, fiica ... (vezi toată discuția)