avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT COLABORARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT COLABORARE

Buna ziua! Am sieu o nelamurire si as dori sa ma ajutati. Ma aflu in crestere copil pana la 2 ani cu contract de munca suspendat. Vreau sa prestez servicii de protectia muncii la o firma si nu stiu cum sa procedez , daca am voie sa fac contract de colaborare cu acea firma sau conventie civila astfel incat sa nu imi afecteze indemnizatia. V a rog mult de tot sa imi da-ti un sfat cum pot proceda. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 13:18, 3 Iunie 2009
De-acurd cu saamy, pe perioada CIC ideea e ca parintele sa stea acasa sa ingrijeasca de copil, tocmai de aceea statul ii suplineste venitul pe care nu il realizeaza.
Multumesc frumos !
Aveţi dreptate amândouă. Am fost neatent şi cer scuze.
:coffee: amandurora :) .
Multumesc mult pentru sfat, in consecinta nu pot presta niciun fel de activitate cat timp ma aflu in crestere copil.

Alte discuții în legătură

Pfa-urile care sunt in activitate primesc stimulent pentru cresterea copilului? cataflorescu cataflorescu Medicii care nu isi iau concediu, sunt PFA si platesc impozit pe venit primesc stimulentul de 100 ron pentru cresterea copilului pana la 2 ani? (vezi toată discuția)
Reluarea activitatii in timpul ccc cmutulescu cmutulescu am intrat în concediu de crestere a copilului din somaj, dacă mă angajez renuntând la indemnizatie (mai am 6 luni pana la incetarea concediului) ce ... (vezi toată discuția)
Concediul pentru cresterea copilului pana la 2 ani FLORICADAN FLORICADAN buna ziua ,am si eu o nelamurire .Copilul s-a nascut in 20 dec 2010 ,mama beneficiaza de indemnizatie pentru cresterea copilului pana la 2 ani respectiv 20 dec ... (vezi toată discuția)