Buna ziua, sotia a hotarat sa faca analize la o firma de profil pt depistarea unor agenti infectiosi, respectiv societate comerciala sub aspect de policlinica, precum sunt toate in ziua de astazi.
Pachetul consta in 2 prezentari. La prima prezentare, asistenta nu a purtat manusi iar sotia a depus o reclamatie. La a 2 a prezentare, s-au conformat. Seful de acolo a transmis un mail prin care isi cere scuze, ca o sa ia masuri si ca procesul de recoltare nu a avut de suferit. In urma cu cateva zile, a sosit o parte din rezultate care aratau de parca sotia era un homeless cu minime cunostinte despre igiena. Agentul era unul periculos si din cate am inteles, foarte greu de combatut. Am hotarat bineinteles sa repetam analiza la 2 firme serioase si mult mai scumpe. Dupa 2 zile de la aflarea rezultatului dezastruos, vine si rezultatul victorios. Sotia nu sufera de nimic.
Bineinteles ca am rabufnit, am pus mana si i-am scris directorului, i-am atasat rezultatul, i-am zis ca ce fac ei eu o consider inselaciune, ca am dubii in privinta corectitudinii procesului de recoltare, ca am dubii in privinta personalului dupa reclamatie si ca doresc banii inapoi sau repetarea setului de analize (reamintesc ca in momentul actual am primit doar o mica parte din set) de catre un personal apt. Am precizat ca asa ceva este inadmisibil si ca voi face tot ce se poate legal pt a imi recupera prejudiciul.
Replica dansului a fost de genul: am fost prea ingaduitor la prima reclamatie, ca sotia poate a contaminat proba voit, ca la ei nu se fac analize din pix si ca a trimis mailul meu la firma de avocatura pt calomnie.
Noi am platit setul de analize pt depistarea unor posibili agenti infectiosi, sotia a fost expusa din punctul meu de vedere unor riscuri de care auzim tot timpul pe Cercel, avem parte de o analiza falsa, avem parte de o cheltuiala si un stres enorm iar la urma si de o bataie de joc.
Eu initial vreau, daca directorul nu este de acord cu repetarea analizelor sau banii returnati, sa fac plangere la OPC.
Astept pareri pro sau contra, nu ma deranjeaza absolut nici o opinie.
Vreau sa stiu daca am sanse pt recuperarea prejudiciului si daca domnul sef ma poate acuza de insulta si calomnie. Va multumesc
Insulta si calomnia nu mai sunt incriminate in actualul cod penal deci nu mai sunt infractiuni.Formulati fara teama o adresa la Anpc prin care sesizati aspectele povestite .
Stiam de treaba aceasta.
Astazi am primit o notificare de la avocatul firmei in care sunt atentionat ca am incalcat legea 11/1991, art 2,4 si 9 plus calomnie. In plus ca daca merg mai departe vor cere si banii pierduti, samd.
Sunt persoana fizica pur sange si nu am nici o legatura cu nici o institutie de genul. Se poate aplica ceva din ce am fost acuzat?
I-am explicat si avocatului situatia ca poate domnul director nu a fost explicit. Am aratat ca nu sunt singurul in aceasta situatie si ca vuiesc forumurile despre renumita firma.
Azi a venit si setul 2 de analize recoltate la alta institutie. Negative. Am facut si eu ca sa fim siguri ca nu exista acel ,,smecher" in casa la noi. Saptamana viitoare asteptam rezultatul din aceeasi perioada cu cel de la SRL. Anticipez un rezultat negativ.
DVS sunteti un consumator nemultumit de serviciile prestate de firma respectiva sesizati ANPC-ul ,textele legale mentionate de av. respectiv nu vi se aplica.
Calomnie
enache ramona
As dori sa stiu ce solutie legala am in cazul in care ,in mod repetat, o colega de serviciu imi aduce diverse acuzatii de natura personala ,cu conotatii ... (vezi toată discuția)
Plangere de calomnie
dumiras
ce sanse am ca un vecin sa fie tras la raspundere pe motiv de calomnie pt unele afirmatii care au fost facute la adresa mea ,afirmatii de furt infirmate de ... (vezi toată discuția)