Buna ziua!
Sunt consilier juridic din 2003 si am experienta in comercial (organizare societeti comerciale si contractare) si in drept civil. M-ar interesa un loc de munca in Cluj-Napoca serios si unde angajatii sunt respectati de sefi. In prezent lucrez la o firma unde nu insemn nimic nici ca om si nici din punct de vedere profesional si bineinteles intentionez sa plec. Daca anuntul meu va trezeste cat de cat interesul va rog sa-mi trimiteti un mail la adresa a_miclaus@yahoo.com pentru a-mi vedea cv-ul
Numai in caz de seriozitate!
Va multumesc.
Anca.
Pai salariul este negociabil nu? Eu asa stiu!
oricum trebuie discutate si alte chestiuni daca chiar e vorba de o oferta serioasa.
Si apoi nici un ban din lume nu poate plati lipsa de respect.
Parerea mea.
Am dat adresa mea de e-mail pentru mai multe detalii.
Multumesc.
As fi curioasă să aflu, ai primit vreo propunere în urma acestui anunt???????????? Dacă da, putem să - ti urmăm exemplul......
MIRA M-AS.....DAR NU DISPERA, SI Eu SUNT IN ACEEASI SITUATIE. MAI BINE CITESTE ZIARELE, SI CONSULTA SAPTAMANAL www.anofm.ro
Ai terminat la UBB? Eu da, poate .... :))
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Caut avocat
berta010
Buna ziua,
Caut avocat in Cluj sau Tg. Mures, pentru a reprezenta o persoana juridica italiana, eventual vorbitor de limba italiana.
Va rog lasati un numar ... (vezi toată discuția)
Avocat - doresc colaborari!
Avocat definitiv, 8 ani vechime, titulara cabinet individual de avocatura, doresc colaborari, consultatii sau reprezentari in instanta, de preferinta drept ... (vezi toată discuția)