Va salut cu respect , numele meu este Prodan Cristian , sunt student in anul 4 la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest , caut Notar Public Indrumator , pentru a sustine examenul de admitere in stagiatura in 2012 , sunt interesat doar in circumscriptia Camerei Notarilor Publici Cluj - Napoca , respectiv in judetele Salaj , Cluj-Napoca , si Maramures , ( dupa sustinerea examenului de licenta , anul acesta in luna Iulie , sunt interesat sa incep sa lucrez in domeniul notarial ) , posed cunostinte temeinice de drept civil si notarial . Pentru mai multe detalii ID ul meu de messenger / adresa mea de e-mail este prodan_cristian_george@yahoo.com . Va multumesc mult !
Sincer...nu prea cred ca notarii vor sa indrume stagiari fara ca vreo cunostinta,ruda ,prieten sa-i recomande.Totusi ,daca va contacteaza cineva in acest sens va rog sa ma anuntati si pe mine ca as fi interesata (sunt an III Univ.Bucuresti).
Bafta!
Notar
iuliana_talmaciu87
e adevarat k pentru a putea da anul acesta examenul de notar stagiar trebuia depusa cererea la colegiul notarilor de catre notarul public la care fac ... (vezi toată discuția)