avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare

lucrez in invatamant ca magaziner cu jumatate de norma,va rog frumos daca ma puteti lamuri cu o problema :întrebarea mea este atunci când se mareste salariul minim brut pe economie nu se mareste si in invatamant?
mai am o intrebare daca nu abuzez prea mult de bunavointa d-voastra:pentru recuperarea salariilor taiate de guvernul boc mai putem da in judecata ?
Cel mai recent răspuns: panemariana , utilizator 20:24, 13 Decembrie 2014
Majorarea salariului minim pe economie inseamna ca toate salariile care au un cuantum sub valoarea acestuia se vor mari in virtutea legii.
multumesc pentru raspunsul prompt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim emyl534 emyl534 Buna seara ,va rog sa imi spuneti daca in sistemul privat salariile se maresc ,lucrez la un magazin mixt ,seful spune ca nu e obligat sa maresaca salariul ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salar bunicug bunicug Buna ziua.Intrebarea mea este. Daca sotia mea este coplatitor si are salar sub minim pe economie fiind de 759 ron fix. Se poate sa ii se faca poprire din ... (vezi toată discuția)
Majorarea venitului minim garantat 2013 clari clari Buna ziua, lucrez in sistemul sanitar si vroiam sa va intreb : daca se mareste venitul minim de la 1 iulie 2013 se maresc si salariile noastre ? Multumesc ... (vezi toată discuția)