avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... interogatoriu scris persoana juridica ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

interogatoriu scris persoana juridica neconstitutionalitate

Vreau sa ridic exceptie de neconstitutionalitate privind prevederile:

Art. 355
Luarea interogatoriului persoanelor juridice
(1) ...persoanele juridice de drept privat vor răspunde în scris la interogatoriul ce li se va comunica în prealabil,

deoarece lezeaza egalitatea de arme cu reclamantul, care trebuie sa raspunda verbal, pe loc.

Mai ales ca paragraful (2) exceptează societăţile de persoane, ai căror asociaţi cu drept de reprezentare vor fi citaţi personal la interogatoriu.

Avand in vedere ca si persoanele juridice de drept privat au asociaţi cu drept de reprezentare pot fi citaţi personal la interogatoriu.

Alte discuții în legătură

Temei de drept pentru incuviintarea interogatoriului - procedura civila dserban dserban Buna ziua! Am actionat firma la care am lucrat in judecata (Sectia VIII tribunalul Bucuresti). Am primit acasa o comunicare prin care mi se solicita sa ... (vezi toată discuția)
Interogatoriu diferit pentru parat si reclamant ili47 ili47 Buna ,prietena mea este reclamanta intrun proces. Judecatorul a dispus ca reclamanta sa depuna in termen de 10 zile intrebarile catre parat, iar intrebarile ... (vezi toată discuția)
Interogatoriu intimatei nicxon nicxon buna ziua, Am un proces pe litigii de munca,unde urmeaza sa depun inscris interogatoriu pentru intimat (cons.local),vreu sa stiu care este procedura sau ... (vezi toată discuția)