avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... despre salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

despre salarizare

am o veche poveste cu salariul de incadrare,sunt angajat al unei primarii si am sal de incadrare 1005.nu mi s-a marit niciodata odata cu cresterea minimului pe ec.deoarece mi s-a bagat toate sporurile si vechimea in sal ...si asa ajung la suma de mai sus,ce e de facut
Ultima modificare: Vineri, 12 Decembrie 2014
adita100a, utilizator
Cel mai recent răspuns: adita100a , utilizator 11:43, 15 Decembrie 2014
Numai printr-o actiune in instanta va puteti elucida cu privire la stabilirea salariului dvs.
ce raspuns este acesta daca era de instanta ma adresam acolo nu aici
Este un raspuns bazat pe practica intalnita. Intrucat parerile sunt impartite in ceea ce priveste modalitatea de calcul a salariului in sectorul bugetar.
nu numai eu sunt in situatia asta....toti din cadrul primariilor.....
Din pacate pentru dvs, marea majoritate a salariatilor din sectorul bugetar au o astfel de problema.

Legislatia in materie prevede :
- Salariul cuprinde salariul de bază, indemnizaţiile, sporurile, precum şi alte adaosuri.

- Pentru personalul din sectorul bugetar, nivelul salariului de baza, potrivit incadrarii, nu poate fi inferior nivelului salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata.

Asadar, daca nivelul salariului de baza, potrivit incadrarii, nu este inferior nivelului salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, atunci nu are cum sa se mareasca salariul.

Salariul postat de dvs cuprinde si sporuri?

Alte discuții în legătură

salariul minim pe economie: salariu de incadrare sau salariu brut? 35aga 35aga Conform: HOTĂRÂRII nr. 1.091 din 10 decembrie 2014 pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată se spune la: ... (vezi toată discuția)
Incadrare corecta in unitate bugetara?? larisa ciurcanu larisa ciurcanu Sunt incadrata la o primarie de 10 ani, nu sunt functionar public,fac parte din personalul contractual ,acum am un salar de 946 lei, in care este inclus si ... (vezi toată discuția)
Problema pentru toti bugetarii floreadantes floreadantes buna ziua! vin cu o problema ce se interpreteaza aproape la toti bugetari din tara. sporul de vechime in general se adauga la salariu de baza,conform hg ... (vezi toată discuția)