Sunt incadrata la o primarie de 10 ani, nu sunt functionar public,fac parte din personalul contractual ,acum am un salar de 946 lei, in care este inclus si sporul de vechime de 25% cf. dispozitiei pe care am primit-o, as vrea sa va intreb daca este corect si daca beneficiez si eu de majorarea salarului cf. legislatiei in vigoare de la 01.01.2015? Si daca incadrarea mea este gresita unde sa ma adresez.
Va multumesc.
Calculul salariului in sectorul bugetar este inca o problema discutabila. In opinia mea, acesta este calculat gresit.
Art.160 C.mun. prevede ca, salariul cuprinde salariul de bază, indemnizaţiile, sporurile, precum şi alte adaosuri.
HG nr. 1091/2014 dispune la art.2 ca, pentru personalul din sectorul bugetar, nivelul salariului de baza, potrivit incadrarii, nu poate fi inferior nivelului salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata.
Probabil ca o actiune in instanta va decide daca este sau nu calculat corect salariul dvs.
Spor de vechime
delcos3
sporul de vechime a fost cumulat cu salariul, datorita indexarilor salariului minim pe economie am ajuns sa iau salariul minim pe economie dupa 27 ani de ... (vezi toată discuția)
Salar
gabriela1810
Am spor de vechime 20% iar salariul de incadrare care include si sporul vechime este 1080 este corect? Mentionez ca sunt functionar public cu studii superioare ... (vezi toată discuția)