avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Punere in posesie..legea 165/2013
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Punere in posesie..legea 165/2013

Buna ziua.Va contactez in speranta unui raspuns legat de punerea in posesie a unei suprafete de teren de 260 mp care a iesit in plus la efectuarea cadastrului.
Mai exact sa va spun cum stau lucrurile : Detin o casa in comuna Ciocanesti jud Calarasi ,pe care doresc sa o vand. In urma efectuarii cadastrului a rezultat o suprafata cu 260 mp in plus fata de cea din Titlul de proprietate ,drept urmare am mers la primarie si am depus actele in vederea modificarii Titlului de Proprietate cu suprafata corecta. Mentionez ca cei de la primarie nu s-au opus spunandu-mi sa platesc impozitul din urma pe diferenta de teren,ceea ce am si facut. Asta se intampla in urma cu 8 luni cand nu se faceau puneri in posesie din cauza legii 165/2013. De cand s-a deblocat legea, adica de 3 luni ,cei de la primarie ma tot plimba cu dosarul ,spunandu-mi ca inca nu sunt gata cu inventarierea si ca nu pot trimite dosarul meu .Ce pot face in aceasta situatie, ca m-am saturat de cate ori am fost amanat. Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cum impartim un teren lipsa? abby abby Printr-o tranzactie (hotarare de expedient) pronuntata intr-un partaj succesoral,celor 2 mostenitori li se acorda cate 3.000mp/intravilan din cei 6000mp ... (vezi toată discuția)
Drum blocat eniko69 eniko69 Bună ziua! În anul 2009 am depus o cerere la judecătorie pentru a deblocarea unui drum din vecinatatea proprietăţii ,deoarece primăria nu a luat nici o ... (vezi toată discuția)
Legea 165/2013 URIAS URIAS Buna ziua, O primarie trebuie sa imi elibereze titlu de proprietate pentru o suprafata de teren. Acum mi-a comunicat că ,,după deblocare procedurii ... (vezi toată discuția)