avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract Cadru - urgent
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract Cadru - urgent

Buna ziua!
Va rog, am nevoie de niste lamuriri!

Eu (SRL) - fiind furnizor de servicii grafice am primit un contract cadru de la un beneficiar in care mi s-a spus sa il completez si sa-l trimit, dar fara sa specifice daca pe viitor vom colabora.
Intrebarile sunt urmatoarele:
1. E primul contract si nu stiu cum trebuie procedat. Ar trebui sa il sun si sa il intreb de ce semnam acest contract cadru sau ce anume sa ii comunic?
2. De ce trebuie incheiat acest contract cadru?
2. La randul meu, trebuie sa ii inmanez si eu un contract cadru (deoarece cel primit este extrem de stufos si doar cu multe obligatii si daune de platit de catre furnizor, daca nu respecta cele prevazute).

Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 12 Decembrie 2014
ContSters299240, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mariana Lazar , Avocat 20:57, 12 Decembrie 2014
luati legatura cu un specialist in contracte (avocat sau consilier juridic) care sa va poata spune daca este in regula sa semnati acest contract in varianta propusa de achizitor, dupa ce il veti semna va fi mai greu de modificat...oricum contractul pare ca nu se respecta principiul egalitatii de tratament a partilor
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

clauza de confidentialitate contract de colaborare medeea2013 medeea2013 Buna seara, Sunt pe cale sa semnez un contract de colaborare dar sunt unele aspecte care imi ridica semne de intrebare. Si anume: -Remuneratia se va face ... (vezi toată discuția)
Cumparare directa seap documente arhivare Rares_Eleonora Rares_Eleonora Buna ziua, Va rog daca este posibil sa ma ajutati sa aflu care sunt documentele necesare pentru a le arhiva cand se face o cumparare directa in SEAP si care ... (vezi toată discuția)
Licitatie-schimbare furnizor materiale in contract iancu123 iancu123 in cazul unui contract de lucrari desfasurat prin achizitie publica, constructorul poate schimba producatorul sau furnizorul de materiale , altul decat cel ... (vezi toată discuția)