avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... co restant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

co restant

buna ziua! sunt invatator suplinitor(an de an la 31 august imi inceteaza cartea de munca,iar pe 1 sept incepe iar,tot pt un an).in anul 2007 am nascut si am intrat in concediile aferente(in aprilie).pe 15 iunie trebuie sa ma intorc la scoala si .....aici intervine marea problema.spun mare,pt ca primesc informatii contradictorii..as vrea sa stiu daca am dreptul sa efectuez zilele de co din 2007,din care nu am efectuat nici macar o zi si nici nu am fost remunerata.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: roxana82 , utilizator 15:41, 3 Iunie 2009
Zilele de concediu de odiha se calculeaza pentru perioada efectiv lucrata. Cat timp ati fost in concediu pentru crestere copil contractul de munca a fost suspendat la initiativa dumneavoastra. Aveti dreptul sa solicitati zilele concediu neefectuate ale anului 2007.
da , aaveti dreptul sa beneficiati de concediu de odihna conform legislatiei in vigoare .Parerea mea este ca trebuie sa va remunereze.
Din punctul meu de vedere este cam tarziu sa va efectuati concediu, iar plata se face la incetarea CIM.
probabil ca daca nu voi reusi sa-mi iau zilele de co imi voi da demisia si voi lua banii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediului de odihna neefectuat mary8040 mary8040 Sunt in concediu crestere copil din 1 februarie 2010.Nu am putut efectua concediul de odihna pana la data de 31 august 2010 si ca urmare am facut cerere pentru ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dalela23 dalela23 am si eu o nelamurire....daca am lucrat 5 luni prin somaj....si am renuntzat din diferite motive, prin demisie am dreptul la plata concediului de odihna. stiu ... (vezi toată discuția)
Zile c.o. aferente concediului postnatal? Biancamacovei Biancamacovei Bună ziua, va rog sa ma ajutati daca se poate. Sunt titular la.o scoala gimnaziala, in perioada 1 sept 2015-1 ianuarie 2016 am fost in concediu postnatal, ... (vezi toată discuția)