avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CITATIE ANAF (CERERE PENTRU STABILIREA RASPUNDERII ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CITATIE ANAF (CERERE PENTRU STABILIREA RASPUNDERII PERSONALE)

Buna ziua ! Am primit recent o citatie din partea Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice - Administratia Judeateana a Finantelor Publice cum ca sunt chemat in instanta in calitate de parat si reclamantul fiind D.G.R.F.P. Alaturi de aceasta citatie este si o CERERE PENTRU STABILIREA RASPUNDERII PERSONALE in care ma regasesc a fi administratorul unei firme cu care nu am nici cea mai mica legatura dar avand asa zisa calitate de administrator imputernicit sunt raspunzator pentru platirea unor datorii(prejudicii cauzate statului) ale acestei firme care este intrata, din cate observ pe document, in
insolvabilitate. Cum trebuie sa procedez in astfel de situatie ? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:23, 12 Decembrie 2014
Angajati un avocat. Este solutia de bun simt care ar trebui sa o adoptati. Va trebui sa lamuriti situatia iar daca nu aveti legatura cu ceea ce susțin ei este cu atat mai bine. Lamuriti situatia si solicitati cheltuieli de judecata ptr ca si Fiscul sa plateasca ptr greselile comise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

”exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a dgrfp?!” vasea_13 vasea_13 In citatia trimisa de Tribunal (in procesul cu fiscul prin care am cerut restituirea taxei auto+penalizarile/dobanzile aferente) apare si urmatorul text: ... (vezi toată discuția)
Calitatea parintilor in actiunea in raspundere civila delictuala contra minorilor karmelika karmelika In ce calitate vor fi chemati sa raspunda parintii in procesul civil indreptat contra minorilori autori ai unui furt? Nu a existat proces penal, data fiind ... (vezi toată discuția)
Raspunderea administratorului atrasa solidar cu firma LaurTib LaurTib Sunt un administrator al unui srl cu asociat unic (tot in persoana mea). In urma cu 7 ani Fiscul a executat toate bunurile firmei. Firma nu a mai avut ... (vezi toată discuția)