Pai nu e inregistrat in convorbire ca l-a facut mincinos? Instanta nu stie de asta?
Nu cunosc daca ati avut avocat sau nu, insa consider ca acea inregistrare nu era admisibila.
In orice caz, daca martorul s-a contrazis in declaratii, ma intreb de ce... unde a mintit, in instanta sau la telefon?
Vazand ca instanta nu are cum stabili aceasta, probabil a inlaturat marturia omului.
In apel se primesc martori, in recurs nu. Intrebarea dvs., este ambigua. Nu se primesc martori rude decat in divorturi.
martorul nu s a contrazis in declaratii.instanta a facut o coroborare dintre divortul meu si acel martor pe care reclamanta l-a amenintat-o in convorbire,facand o mincinoasa si inventand ca martorul a fost gasita in patul meu conjugal pe cand reclamanta era in divort cu mine ceea ce nu e adevarat eu necunoscand acel martor in aceea perioada.din convorbirea aceea telefonica ce a inregistrat o reclamanta reiese clar la prima auditie ca martora ar fi fost concubina mea in timpul casniciei ,ceea ce nu e adevarat,ea nu a fost niciodata in casa mea decat dupa divort si nici nu s a intalnit cu fosta mea sotie in postura de a fi gasita cu mine in pat de catre ea.judecatorul a crezut o pe fosta sotie doatr pe baza acelei casete.cum pot dovedi eu ca nu e adevarat tot ce e in acea convorbire in care reclamanta o acuza pe martor ca i a stricat casnicia iar martorul nici nu exista in casnicia mea ci nici nu a fost ea motivul divortului.
~ final discuție ~