avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2013 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deschidere punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deschidere punct de lucru

dupa iesirea actelor ptr deschiderea unui punct de la registrul comertului si declararea la anaf ce documente mai trb ?? ma refer la autorizatie de functionare de la primarie ,declaratie la anaf cu adaosul comercial sau altele
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 11:14, 15 Decembrie 2014
-Registru unic de control
-Declaratia la ANAF cum ati mentionat in functie de nr salariati
-declaratia privind adaos comercial este desueta, prevederea din Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, este abrogata implicit de alte acte normative ([ link extern ] /)
- autorizarea la primarie va trebui in functie de ce activitate desfasurati. Verificati site-ul primariei de care apartine pct de lucru.
Ultima modificare: Luni, 15 Decembrie 2014
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaos comercial catalinamariad catalinamariad Buna ziua, Societate X are ca obiect de activitate cod CAEN 7490 , iar de curand realizeaza si vanzare de masinute electrice pentru copii. Mi s-a transmis ... (vezi toată discuția)
Declaratie adaos comercial 7clau 7clau Va rog sa imi spuneti daca exista limita de adaos comercial si daca mai trebuie depusa declaratia cu adaos comercial la Finante. Mentionez ca firma ... (vezi toată discuția)
Declaratie adaos comercial danielam65 danielam65 Buna ziua. As dori sa aflu daca o societate comerciala care desfasoara activitatea de comert cu ridicata (cumpara si vinde marfa doar de la si catre alte ... (vezi toată discuția)