avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Atragere raspundere penala asupra fostilor asociati a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Atragere raspundere penala asupra fostilor asociati a unei societati radiate

In ce conditii se poate atrage raspunderea penala pt asociatii unei firme radiate ?
Specific ca firma nu a fost subiectul nici unei inspectii fiscale sau control in timpul functionarii.
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 00:30, 13 Decembrie 2014
Pentru a putea fi angajata răspunderea, trebuie indeplinite cumulativ conditiile generale ale raspunderii civile delictuale: fapta ilicita, prejudiciul, legatura de cauzalitate si culpa. Toate aceste conditiile ale raspunderii trebuie dovedite, neoperand nicio prezumtie de culpa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afirmatii false ale unei persoane au dus la incetarea unui contract Mytro Mytro Buna ziua, Avem o firma de administrare imobile in familie si de curand am pierdut un contract la o asociatie de proprietari datorita unei persoane din ... (vezi toată discuția)
Raspunderea civila delictuala pentru fapta proprie-concluzii- rodica_post rodica_post RASPUNDEREA CIVILA DELICTUALA PENTRU FAPTA PROPRIE Concluzii In jurisprudenta acest termen a capatat o alta semnificatie, deosebita de cea din ... (vezi toată discuția)
Speta drept civil obligatii LoredanaMonac LoredanaMonac Buna ziua, am o speta pe care nu reusesc sa o rezolv. Ma puteti ajuta? În timp ce conducea un autoturism proprietate personală, X a depășit ... (vezi toată discuția)