noi vom deschide n curand o societate comerciala.
despre contabilitate nu stiu prea multe, la inceput vom angaja un contabil(a) pt a ne indruma si a face contabilitatea.
dar eu doresc sa stiu mai multe.
poate ca voi, cei care deja aveti experienta, puteti sa-mi da-ti cateva sfaturi.
in primul rand as dori sa intreb ce inseamna contabilitatea primara, ce fel de acte si scripte trebuie facute, etc.
va multumesc.
nu incerca ca nu vei reusi; sunt o multime de lucruri care trebuiesc facute in anumite termene, altfel iei amenda (cea mai mica e 2,5 mil lei)
ia un contabil bun, chiar daca te costa putin mai mult, altfel risti sa te ingroape el in datorii s iamenzi fara sa apuci sa faci ceva.
(vorbesc din experienta, inainte de a fi avocat am fost contabil)
elena
Cum adica inainte de a fi avocat ai fost contabil??????
elena, poate nu m-am exprimat suficien de clar:) sincer, nu-mi trece deloc prin cap sa ma apuc de una singura:) ci doar doresc sa stiu cu ce se mananca contabilitatea primara:) ca sunt complect pe dinafara:( doar de dragul pricipiului ca un anumit sector de activitate nu-mi e cunoscut, mi-as dori sa stiu mai multe, ca sa inteleg, nu ca sa fac. de facut va face contabilul.
felicitari pt meseriile alese:)
daca vrei un contabil bun suna la 0724.03.48.42 mihaela
Fratilor!! noi romanii trebuie sa renuntam la ideia ca ne pricepem in toate domeniile, chiar nu s-a auzit in Ro.de Diviziunea sociala a muncii!!