avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitatea primara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitatea primara

noi vom deschide n curand o societate comerciala.
despre contabilitate nu stiu prea multe, la inceput vom angaja un contabil(a) pt a ne indruma si a face contabilitatea.
dar eu doresc sa stiu mai multe.
poate ca voi, cei care deja aveti experienta, puteti sa-mi da-ti cateva sfaturi.
in primul rand as dori sa intreb ce inseamna contabilitatea primara, ce fel de acte si scripte trebuie facute, etc.
va multumesc.
nu incerca ca nu vei reusi; sunt o multime de lucruri care trebuiesc facute in anumite termene, altfel iei amenda (cea mai mica e 2,5 mil lei)
ia un contabil bun, chiar daca te costa putin mai mult, altfel risti sa te ingroape el in datorii s iamenzi fara sa apuci sa faci ceva.
(vorbesc din experienta, inainte de a fi avocat am fost contabil)
elena
Cum adica inainte de a fi avocat ai fost contabil??????
elena, poate nu m-am exprimat suficien de clar:) sincer, nu-mi trece deloc prin cap sa ma apuc de una singura:) ci doar doresc sa stiu cu ce se mananca contabilitatea primara:) ca sunt complect pe dinafara:( doar de dragul pricipiului ca un anumit sector de activitate nu-mi e cunoscut, mi-as dori sa stiu mai multe, ca sa inteleg, nu ca sa fac. de facut va face contabilul.
felicitari pt meseriile alese:)
daca vrei un contabil bun suna la 0724.03.48.42 mihaela
Fratilor!! noi romanii trebuie sa renuntam la ideia ca ne pricepem in toate domeniile, chiar nu s-a auzit in Ro.de Diviziunea sociala a muncii!!

Alte discuții în legătură

Ajutor sunt noua in domeniu Maady Maady As vrea sa incep sa tin contabilitatea la o firma (a familiei). Nu este o firma foarte mare, ca si domeniu de activitate sunt transporturile de marfa. Firma ... (vezi toată discuția)
Initiere in contabilitate lupu mihaela lupu mihaela Buna seara. As vrea sa tin contabilitatea unui srl ( bar) de la a la z,Nu stiu insa daca sunt in masura sa fac acest lucru.Nu am facut niciodata mai mult de ... (vezi toată discuția)
Utilizatori din toate colturile lumii Admin Admin Stiati ca Avocatnet.ro este vizitat de romani aflati pe mai toate meridianele lumii? Din punctul meu de vedere, unul dintre avantajele oferite de internet este ... (vezi toată discuția)