avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti Utilizatori din toate colturile lumii
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

Utilizatori din toate colturile lumii

Stiati ca Avocatnet.ro este vizitat de romani aflati pe mai toate meridianele lumii? Din punctul meu de vedere, unul dintre avantajele oferite de internet este deschiderea cu care vorbesc intre ei oameni care in viata reala n-au cum sa se intalneasca vreodata.

Si apoi, cine stie?, peste cativa ani poate o as aveti nevoie de sfaturi juridice de la un avocat din SUA, Franta, Germania si asa mai departe. Forumul Avocatnet.ro va poate ajuta. Pentru ca Forumul inseamna comunitatea Avocatnet.ro
Cel mai recent răspuns: Usplany62 , utilizator 23:06, 12 Octombrie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
www.avocatnet.ro/images/smil...
[#-o] Multumesc pentru aceasta oportunitate. Sunt contabil de meserie dar am apelat la aceasta modalitate deoarece si eu sunt de acord ca contabilul trebuie sa fie mana in mana cu avocatul, sau cel putin un contabil adevarat trebuie sa aibe un minim de cunostiite juridice, sau sa fie coordonat de catre un avocat, sau de ce nu de cca 15000 de avocati de pe un forum adevarat in care toti care se respectandu-se isi impartasesc opiniile sau ideiile. Mi-as dori un raspuns si o apreciere pentru modul meu de gandire (sper) si un sprijin la nevoie. Multumesc anticipat celor biunevoitori.
as vrea sa stiu daca mai sunt utilizatori din arges si care ar fi ei.
da, e bine cum ai gindit.
si avocatii trebuie sa colaboreze cu contabilii!:))
unele meserii trebuie sa lucreze mina in mina, altfel nu se poate ajunge la excelentza.;)
mi se pare ca ar fi o legatura extraordinara aceea dintre avocati si contabili. ar iesi numai lucruri bune. dar ce te faci cand te izbesti de ziduri si de parte si de cealalta, din cauza unor orgolii prostesti(imi cer scuze pentru acest cuvant), de genul: "nu ma inveti tu pe mine contabilitate" sau "nu ma inveti tu pe mine legea". va spun sincer ca am avut nevoie de multe ori de parerea unui contabil in interpretarea legislatie fiscale si cu greu am gasit contabil care sa fie dispus sa ma ajute.
;)Combinatia avocat - contabil mi se pare excelenta. Si eu m-am lovit de acelasi orgoliu. lilineamtu@yahoo.com. Sunt dechisa la opinii.

Alte discuții în legătură

Cum pot sa avansez in contab anonim anonim Daca diploma de absolvire a cursului este de la CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE pot ca persoana fizica sa prestez servicii de contabilitate ? (vezi toată discuția)
Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)