avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum pot sa avansez in contab
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum pot sa avansez in contab

Daca diploma de absolvire a cursului este de la CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE pot ca persoana fizica sa prestez servicii de contabilitate ?
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 10 Septembrie 2004
Lucrez intr-o firma de consultanta contabila. Introduc date contabile folosind Ciel-ul, si sunt trecuta pe cartea de munca, ca operator introducere date contabile. Nu sunt economist si nici contabil si as vrea sa stiu ce calificare mi-ar putea trece pe cartea de munca in cazul in care as urma un curs de contabilitate (avizat de Ministerul Muncii).

Multumesc
lA MINISTERUL MUNCII SE FAC CURSURI DE CONTABILITATE DE TREI LUNI, CARE COSTA IN JUR DE DOUA MILIOANE( UNDE NU INVETI NIMIC),DAR ITI ELIBEREAZA O DIPLOMA FRUMOASA PE CARE SCRIE CONTABILITATE SOCIETATI COMERCIALE.CU ASTA IN BRATE TI SE VA SCRIE IN CARTEA DE MUNCA CONTABIL, DACA VREA ANGAJATORUL, DEPINDE DE CAT STII IN ACEST DOMENIU.IN REST PUNE MANA SI CITESTE CARTI DE MONOGRAFII , CURSURI, LEGI, IN JUR DE 7-8 ANI,MAI STAI PE LANGA UN CONTABIL "ADEVARAT"CARE SA VREA SA TE AJUTE SI SA-TI ARATE CATE CEVA SI AI SA AVANSEZI SIGUR, DACA SI NUMAI DACA ITI PLACE MESERIA ASTA.
Cum adica DACA VREA ANGAJATORUL?
Nu este obligat ca in urma diplomei pe care eu o obtin sa ma treaca contabil? Nu de alta dar tipa care lucreaza in aceiasi firma si e pe resurse umane mi-a zis ca dupa ce ii aduc o asemenea diploma mai imi trebuie inca 3 ani de "stagiu" (sau practica) si abia apoi imi scrie in cartea de munca contabil.
As vrea sa stiu daca are drepate, pentru ca imi place ceea ce lucrez acum, dar sunt constienta ca nu mai am timp si chef de facut o facultate adevarata.

Si iti multumesc pentru ca mi-ai raspuns prima oara
asta cu trei ani practica este valabila in alte cazuri,pentru contabil aurorizat sau expert contabil.Pur si simplu, daca nu vrea nu te angajeaza pe post de contabil considerand ca nu ai pregatirea sau experienta necesara.S-au mai intalnit cazuri.Nu stiu daca ai putea sa-l obligi in vreun fel trebuie sa te interesezi la cineva care se pricepe mai bine la legislatia muncii.Incearca sa intrebi pe forumul cu legislatia muncii.
Cu placere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri ministerul muncii FRENZY FRENZY Stiam asta, multumesc pt raspuns, dar daca pe diploma de la Min. Muncii scrie "contabilitatea societatilor comerciale", atunci cum se traduce asta, ... (vezi toată discuția)
Curs autorizat de contabilitate aplicata - ofera diploma de contabil Alin Popescu Alin Popescu [b]Incepe o profesie noua! Vrei sa devii contabil?[/b] [b]Cursul este organizat in colaborare, de Avocatnet.ro si Contexpert Consulting.[/b] [b] [u]Cursul ... (vezi toată discuția)
Cartea bonei adi.adriana@gmail.com adi.adriana@gmail.com Hello, tuturor!:D Impreuna cu un dr pediatru, un dr de familie , un psiholog si un pedagog, am adunat tot ce trebuie si am pus cap la cap, pentru a scoate ... (vezi toată discuția)