avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cartea bonei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cartea bonei

Hello, tuturor!:D
Impreuna cu un dr pediatru, un dr de familie , un psiholog si un pedagog, am adunat tot ce trebuie si am pus cap la cap, pentru a scoate pe piata o carte a bonei, care sa poata fi folosita si ca material didactic / manual pt studiu individual, fiind scris - totul- intr-un limbaj accesibil oricui, pe intelesul tuturor!
Stie cineva cum ar trebui sa procedez ca sa obtinem un ok de la Ministerul Sanatatii? Al Muncii? si al cui mai trebuie? ca sa fie , aceasta carte, baza unui curs de instruire pt bone? si inca ceva: avem un srl care, printre alte domenii de activitate, are si ''cursuri pentru adulti''. Ce demersuri ar trebui sa fac pt a obtine toate documentele, avizele, abilitarile -sau cum s-or numi, pt a putea organiza si desfasura legal aceasta activitate de instruire a bonelor? si cum ar trebui sa procedez pt a elibera diplome/certificate recunoscute in tara si international? Multumesc frumos tuturor celor ce imi vor raspunde si vor dori sa ma ajute pt un tel nobil....pt ca dorim sa oferim aceasta sansa la un pret simbolic, minimal, persoanelor care doresc cu adevarat sa se ocupe cum trebuie de copiii nostri, si care, inainte de toate, vor trebui sa treca de evaluarea psihologica care sa-i confere urmarea cursurilor si obtinerea diplomei/atestatului - evident, inm urma unui examen/test scris si practic.
Pe langa cele de mai sus, va rog sa imi indicati ceva legislatie privind ''drepturile copilului''.
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 22:01, 9 Iulie 2010

Daca dotriti musai sa emiteti patalamale (activitatea de instruire poate fi desfasurata de societate) incepeti prin a va informa de aici:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sc plasare forta de munca ai.ciprian ai.ciprian Buna ziua Am o dilema. Am un SRL, CAEN 7450, mai exact: Selectia si plasarea fortei de munca. Scopul meu este urmatorul: vreau sa plasez bone ... (vezi toată discuția)
Bona cu contract de munca nicoleta955 nicoleta955 Doresc sa mi se faca carte de munca . Lucrez ca bona la o persoana fizica, care are firma dar domeniul firmei este .... nu conteaza. Legal se poate intocmi ... (vezi toată discuția)
Pfa in domeniul ssm Utilizator_2 Utilizator_2 Ma intereseaza daca se poate sa obtin abilitarea in domeniul SSM doar pe baza unei adeverinte de la fosta companie unde am activat. Am urmatoarea vechime in ... (vezi toată discuția)