avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Curs autorizat de contabilitate aplicata - ofera ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Curs autorizat de contabilitate aplicata - ofera diploma de contabil

Incepe o profesie noua! Vrei sa devii contabil?

Cursul este organizat in colaborare, de Avocatnet.ro si Contexpert Consulting.

Cursul este unul de perfectionare profesionala, adresat persoanelor cu studii medii economice, dar si celor cu studii superioare.


Cursul dureaza 5 saptamani, cate 2 zile pe saptamana (probabil martea si joia), dupa amiaza.

Pretul cursului este de 2200 Ron (organizatorul nu este platitor de TVA).

Pentru inscriere:
www.seminariileavocatnet.ro/...

Cursul se finalizeaza cu un examen (sustinut in prezenta unor reprezentanti ai Consiliului Naţional de Formare Profesională a Adulţilor) in urma caruia se acorda o diploma diploma care certifica calificarea in profesia de contabil, recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Vrei sa capeti experienta in profesia de contabil? Acest curs iti ofera experienta practica, interpretari, exemple concrete, solutii reale la problemele zilnice cu care se confrunta un contabil.

Contexpert Consulting este acreditata de Comisia Nationala de Formare Profesionala a Adultilor in vederea organizarii cursurilor de obtinere a calificarii pentru profesia de contabil, diploma eliberata in urma absolvirii acestor cursuri fiind recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Aceste cursuri se adreseaza in principal celor care doresc sa practice profesia de contabil, dar si celor care deja au ani de exeperienta in contabilitate si care doresc sa isi imbunatateasca cunostintele din acest domeniu. Suportul de curs cuprinde, pe langa partea teoretica, si foarte multe exemple practice din activitatea unor companii din domenii diferite, acestea fiind tratate atat din punct de vedere contabil (documente justificative, inregistrari contabile, raportari legale), cat si din punct de vedere al implicatiilor fiscale. Experienta practica a trainerilor in domeniul contabilitatii si fiscalitatii asigura plusul de valoare al acestui curs, acestia fiind tot timpul pregatiti sa vina in intampinarea nevoilor cursantilor, oferind interpretari, exemple concrete, solutii.

Plusurile aduse de acest curs de contabilitate fata de alte cursuri la care ati participat pana acum, sunt:
• cursul trateaza toate tipurile de operatiuni contabile ce pot fi intalnite in activitatea unei companii;
• este imbinata partea teoretica cu exemple practice;
• pe langa prezentarea tratamentului contabil al unei operatiuni se pune accentul si pe tratamentul si implicatiile fiscale ale acesteia, specificandu-se de fiecare data baza legala;
• pentru fiecare tema discutata sunt expuse exemple concludente, care fixeaza notiunile prezentate;
• intrebarile dumneavoastra primesc intotdeauna raspunsuri profesioniste, bine argumentate;
• suportul de curs va reprezenta o baza de cunostinte la care puteti apela oricand, de-a lungul activitatii dumneavoastra.

Trainerul cursului:

Eugenia Ion – Tax Consultant – Contexpert Consulting SRL

Fiind membra a echipei Contexpert Consulting de peste 5 ani, Eugenia are o bogata experienta in consultanta fiscala si contabila, in aplicarea standardelor de contabilitate dar si in organizarea si sustinerea cursurilor de formare profesionala, avand peste 150 de ore de curs sustinute pana in prezent. Ea este consultant fiscal autorizat de Camera Consultantilor Fiscali si expert contabil autorizat de C.E.C.C.A.R.
Eugenia lucreaza cu companii nationale si multinationale, acordand consultanta pe probleme fiscale si contabile in diferite domenii de activitate, participa la proiecte de reorganizare, achizitii, fuziuni, divizari pentru clienti din diverse industrii, revizii contabile si fiscale, due diligence, elaboreaza si publica articole de specialitate etc.
Imbinand abilitatile teoretice cu cele practice capatate in urma experientei acumulate, Eugenia sustine cursuri pe teme fiscale si contabile pentru pregatirea si perfectionarea profesionala a angajatilor companiei Contexpert Consulting, prin acest program urmarindu-se imbunatatirea continua a activitatii acestora, evolutia profesioanala rapida a angajatilor fiind astfel unul dintre factorii de success ai companiei.

Totodata, in cadrul programului de pregatire profesionala continua, Eugenia participa la seminarii organizate de organismele profesionale din Romania, la workshop-urile organizate de Morison International, retea internationala de contabilitatate a carei membra este Contexpert Consulting, cat si la seminarii internationale.

Pentru inscriere:
www.seminariileavocatnet.ro/... >
Ultima modificare: Miercuri, 2 Septembrie 2009
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:39, 2 Septembrie 2009
Este laudabil tot ceea ce faceti.Felicitari! Ne asteptam la cat mai multe initiative de genul acesta si in domeniul juridic.
reconversia profesionala e necesara...dar dupa 10 zile cursantul va putea profesa ca si contabil? discutabil...
corbalb a scris:

reconversia profesionala e necesara...dar dupa 10 zile cursantul va putea profesa ca si contabil? discutabil...


De ce nu? Contabil poti fi si fara sa faci nici un curs. Daca ai macar studii medii... Sunt multi care o fac si chiar foarte bine.

As vrea sa existe o discutie in acest sens pe forum. Eu am invatat contabilitatea practicand-o si mi-am aprofundat studiile cand n-am avut incotro, adica atunci cand statul mi-a interzis practica fara diploma.
Iulian Manea a scris:

corbalb a scris:

reconversia profesionala e necesara...dar dupa 10 zile cursantul va putea profesa ca si contabil? discutabil...

Felicitari pentru modul de aprofundare ale cunostintelor in domeniul contabil!....este laudabila actiunea care va avea loc , si le doresc mult succes tuturor care vor invata contabilitatea in 5 saptamani....

In moldova exista o zicala care se poarta:"La tatii nii greu!"
:luck:


Daniela,

Ai dat un citat de-al meu cu un citat preluat de mine de la altcineva. Nu inteleg ce vrei sa spui. Fii mai explicita!

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni administrator de asociatie Octavia Turbatu Octavia Turbatu As dori sa fac scoala de administrator pentru a putea verifica sau prelua conducerea administratiei actuale.... (vezi toată discuția)
Exista cursuri de formare mediatori, fara taxe? elizaplesa elizaplesa As vrea sa va intreb daca exista posibilitatea ca aceste cursuri de mediere sa se faca fara a se plati. Am inteles ca, sunt anumite ONG uri care organizeaza ... (vezi toată discuția)
Profesie mediator ContSters223764 ContSters223764 Buna ziua, Daca sunt angajat ca referent in justitie la un cabinet de avocatura, pot sa profesez ca mediator? Va multumesc, Ioana (vezi toată discuția)