avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum pot deveni administrator de asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum pot deveni administrator de asociatie

As dori sa fac scoala de administrator pentru a putea verifica sau prelua conducerea administratiei actuale....
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:27, 15 Iunie 2012

Aceasta ocupatie necesita frecventarea unor cursuri de specializare si obtinerea unui atestat, care sa confirme faptul ca ati urmat cursurile speciale de administratie, initiate de organizatiile non-guvernamentale, precum Federatiile Asociatiilor de Proprietari din Romania (FAPR) si Liga Asociatiilor de Proprietari Habitat, de catre primariile locale sau de sector. Pentru a deveni cursant, este obligatoriu sa aveti studii medii (diploma de bacalaureat) sau certificate de absolvire scoala tehnica, economica, postliceala sau scoala profesionala tehnica sau economica. Cursurile sunt organizate in functie de programul persoanelor inscrise. Dosarul trebuie sa contina o cerere-tip, insotita de copia dupa certificatul de absolvire sau de pregatire profesionala , dar si copia dupa actul de identitate.
Faceti cursul de administrator imobile, iar dupa absolvire luati atestatul de la Primarie.
Pentru a putea parcurge cursul de perfectionare ,contactati personal serviciul specializat din primarie care asigura la anumite perioade -conditionat de cereri aceste cursuri
Ulterior absolvirii cursului urmeaza sa susutineti examen, in baza caruia este emis atestat,in baza caruia puteti presta responsabilitatea de administrator de imobile persoana fizica pe intreg teritoriul national

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect de lege privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari si administrarea condominiilor darida darida Pe site-ul MDRAP s-a postat un Proiect de Lege privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari si administrarea condominiilor, in ... (vezi toată discuția)
Ce insemna persoane fizice atestate pentru functia de administrator? ricadinas ricadinas In ce lege se prevede ce insemna persoane fizice atestate pentru functia de administrator pentru asociatii de proprietari ? (vezi toată discuția)
Atestat administrator de imobile Crina04iulie Crina04iulie O persoana fizica atestata administrator de imobile pe perioada nedeterminata in baza legii 230/2007, pe noua lege 196/2018 este obligată să se reatesteze ? ... (vezi toată discuția)