avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament

Va ros sa-mi spuneti cum este mai bine(mai avantajos)pentru vanzator sa primeasca banii in urma vanzarii unui apartament.In numerar sau prin cont bancar?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:19, 14 Decembrie 2014
Este acelasi lucru , daca va declara ca a primit pretul nu este nici o problema.
Depinde cum se doreste incasarea lui.
Civilizat ar fi prin banca, nu cred ca va accepta cumparatorul sa vina cu valiza cu bani la notar, ca apoi sa stati dvs sa ii numarati, sa verificati daca-s buni, apoi riscati si dvs sa plecati cu geanta cu bani spre casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se pot incasa cel mai sigur bani intr-o vanzare de teren? liana1963 liana1963 As dori sa stiu care este cel mai sigur mod de a incasa pretul unui teren vindut ( deci relativ o suma mare de bani) ,asa incit sa poata fi semnat actul de ... (vezi toată discuția)
Procura vanzare si incasare bani armada_maxima armada_maxima Buna ziua, Va deranjez cu urmatoarea intrebare aferenta unei procuri de vanzare -cumparare si incasare bani. In procura apare urmatorul ... (vezi toată discuția)
Sunt pe cale să cumpăr un apartament care costă 29.000 de euro, iar vânzătorul vrea banii cash. este legală pretenția lui? manutmu manutmu Sunt pe cale sa cumpar un apartament (29 mii euro) insa vanzatorul vrea toti banii cash in EURO. Eu am toti banii in contul meu bancar in RON. E legal sa dau ... (vezi toată discuția)