avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Recuperarea vechiului cont Avocatnet
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Recuperarea vechiului cont Avocatnet

Buna dimineata.am o problema ...nu mai pot intra pe vechiul email si nu mai pot intra pe vechiul cont.cum fac sa mi recuperez vechiul cont,cu cine treb sa iau legatura????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:45, 14 Decembrie 2014
Puteti trimite un mesaj privat la unul din administratorii acestui Forum, dnului Alin Popescu sau @Admin.
Ultima modificare: Duminică, 14 Decembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergere mesaj NECUNOSCUT123 NECUNOSCUT123 Buna ziua,acum cateva luni am postat o intrebare pe forumul dvs ,situatia fiind rezolvata as dori sa stiu cum se poate sterge acel mesaj avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Modificarea adresei de e-mail Baboo Baboo La momentul inscrierii in acest sait, am folosit o adresa de e-amil pe care , in momentul de faţă nu o mai aceesez asa de des. Doresc sa inlocuiesc aceasta ... (vezi toată discuția)
Acces pe un forum eder eder Am avut o discutie pe un forum, purtata prin mesaje private, cu un alt user, care, neimpartasind parera mea, mi-a spus ca imi da raport, dupa care a si facut ... (vezi toată discuția)