avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Modificarea adresei de E-mail
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Modificarea adresei de E-mail

La momentul inscrierii in acest sait, am folosit o adresa de e-amil pe care , in momentul de faţă nu o mai aceesez asa de des. Doresc sa inlocuiesc aceasta adresa de mai lcu o alta. Am incercat in profilul meu dar nu a voie la modificarea aresei de mail. Modificarea altor date este permisa dar aceastanu. Cum se poate modifica?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 12:55, 13 Septembrie 2009
Luati legatura cu administratori site-ului. Doar ei pot sa faca acest lucru.
Le puteti scrie un mesaj privat si solicitati modificarea adresei de mail.
sau mai simplu va inregistrati cu un nou profil , atasat noi adrese de mail iar la vechea adresa va dezabonati sa nu mai pimiti informati de la acest site
Din cate stiu, dintr-un raspuns al lui @Alin Popescu adresa de email nu se poate schimba deocamdata nici de catre ei, administratorii.
Deci nu ramane decat sa va faceti alt cont.
Va faceti un nou cont cu o noua adresa, iar vechiul cont se poate sterge.
elga50 a scris:

Din cate stiu, dintr-un raspuns al lui @Alin Popescu adresa de email nu se poate schimba deocamdata nici de catre ei, administratorii.
Deci nu ramane decat sa va faceti alt cont.

Exact asta am inteles si eu!
Dar la ce va foloseste adresa de mail daca oricum intrati pe avocatnet? Notificarile pe care eventual le-ati primi pe mail sunt pentru mesaje , raspunsuri , etc Iar acestea le puteti citi oricum odata ce intrati pe contul de pe avocatnet.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - nu mai primesc newsletters de la avocatnet marial marial nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva? maria (vezi toată discuția)
Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)
Doresc sa imi dispara profilul de pe un site teleman teleman buna ziua ,as avea si eu o intrebare.ce pot sa fac sa nu mai existe un profil pe un sait de genu matimoniale cu poza mea doarece am probleme cu sotia pe tema ... (vezi toată discuția)