Unchiul meu se afla intr-o situatie disperata,dupa ce s-a pus ca girant sau coplatitor pentru ca sora lui,matusa mea pentru achizitionarea unui apartament,matusa mea sa inbolnavit de cancer pulmonar si in iulie s-a stins,plus ca sotul matusei mele fiind un mare jucator de pacanele sau slot machine si lunar se afla in imposibilitatea de a plati integral rata,deci i se retrage lunar bani din cont,plus ca el nu are nici o hartie sau vreo copie la creditul respetiv,dupa moartea matusei mele sotul a binevoit sa ne spuna ca ar vrea sa l scoata din contract pe unchiul meu dar nimic,vorbe vorbe si iar vorbe.
Daca cineva poate sa mi ofere raspunsuri,ce proceduri se pot aplica sau sfaturi.
Va Multumesc Anticipat si astept raspunsuri
Deocamdata nu este executat silit,eu vreau sa scot pe fratele mamei mele care este coplatitorul,cat a fost sora mamei mele in viata am sutinuto moral si financiar dar sotul isi batea joc :(
Urmatorul pas care am sa l fac,am sa ma duc la Brd cu unchiul binentele sa cer o copie dupa contractul incheiat cu banca si ce proceduri se pot face pentru scoate din joc