avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum sa fac sa scot coplatitorul dintr-un credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum sa fac sa scot coplatitorul dintr-un credit

Unchiul meu se afla intr-o situatie disperata,dupa ce s-a pus ca girant sau coplatitor pentru ca sora lui,matusa mea pentru achizitionarea unui apartament,matusa mea sa inbolnavit de cancer pulmonar si in iulie s-a stins,plus ca sotul matusei mele fiind un mare jucator de pacanele sau slot machine si lunar se afla in imposibilitatea de a plati integral rata,deci i se retrage lunar bani din cont,plus ca el nu are nici o hartie sau vreo copie la creditul respetiv,dupa moartea matusei mele sotul a binevoit sa ne spuna ca ar vrea sa l scoata din contract pe unchiul meu dar nimic,vorbe vorbe si iar vorbe.
Daca cineva poate sa mi ofere raspunsuri,ce proceduri se pot aplica sau sfaturi.
Va Multumesc Anticipat si astept raspunsuri
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:43, 16 Decembrie 2014
fie aduce (cu acordul băncii) un alt coplătitor fie achită creditul integral
ei au copii ?
Unchiul dvs e executat silit pt acel credit ?
Deocamdata nu este executat silit,eu vreau sa scot pe fratele mamei mele care este coplatitorul,cat a fost sora mamei mele in viata am sutinuto moral si financiar dar sotul isi batea joc :(
Urmatorul pas care am sa l fac,am sa ma duc la Brd cu unchiul binentele sa cer o copie dupa contractul incheiat cu banca si ce proceduri se pot face pentru scoate din joc
Dvs vreti, dar de putut n-o sa se poata.
Pt ce va plati in locul sotului, ii poate recupera dupa un proces in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii masa succesorala ! tebaatusasula tebaatusasula Neata, Va rog respectuos sa ne ajutati cu o informatie Matusa noastra din partea mamei a ramas vaduva ( unchiu nostru a murit ) nu au avut copii ! ... (vezi toată discuția)
Inchidere credit auto div81drv div81drv Buna ziua. Va rog daca poate cineva sa ma ajute as fi tare recunoscatoare. In data de 04.06.2008 am incheiat cu BRD Finance IFN SA un credit auto pentru ... (vezi toată discuția)
Succesiune prin testament mihaela_hody mihaela_hody Matusa mea mi-a lasat prin testament toate bunurile mobile si imobile ce se vor afla dupa decesul ei .In acel moment avea un apartament dupa divortul de ... (vezi toată discuția)