avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... carte de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

carte de munca

Am doua carti de munca, una in continuare la cealalalta. Pe prima am 7 luni vechime. Mi se ia in considerare pentru stabilirea vechimii in munca?
Cel mai recent răspuns: im82 , utilizator 17:33, 15 Decembrie 2014
Da, perioada de 7 luni vi se va lua in considerare la stabilirea vechimii in munca/ a stagiului de cotizare pentru pensie..
Cartile de munca sunt de la doua intreprinderi diferite....
Nu conteaza cine la intocmit.

Unitatea care a intocmit carnetul munca pe care aveti inregistrate 7 luni mai exista?
Nu mai exista, iar la Arhivele Statului am primit raspuns ca nu ma gaseste in baza de date.
Arhivele Nationale au arhiva acelei unitati ?

Alte discuții în legătură

Buna seara, am urmatoarea problema : firma iacm dimbovita (transformata ... Mihai/2061 Mihai/2061 Buna seara, am urmatoarea problema : firma IACM Dimbovita (transformata ulterior in CONSIRD SA), unde am facut stagiatura in 1986-1989,s-a desfiintat prin ... (vezi toată discuția)
Itm sau arhiva nationala?? elena_lexy elena_lexy tatal meu a lucrat acum 30 de ani in Bucuresti,la o firma care dupa anii 1990 s-a desfiintat,vechimea care a avuto la acea firma nu o are in cartea de munca, ... (vezi toată discuția)
De unde obtin adeverinta coni_cov coni_cov in perioadele urmatoare am lucrat: - 01.09.1979-01.03.1983- Trustul de Constructii Oradea -05.07.1983-09.02.1984- Mina Leurda -26.03.1984-29.07.1985- IACM ... (vezi toată discuția)