avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... de unde obtin adeverinta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

de unde obtin adeverinta

in perioadele urmatoare am lucrat:
- 01.09.1979-01.03.1983- Trustul de Constructii Oradea
-05.07.1983-09.02.1984- Mina Leurda
-26.03.1984-29.07.1985- IACM GORJ, Brigada 4Motru
de unde pot obtine adeverintele de vechime in vederea completarii dosarului de pensie????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:22, 21 Aprilie 2018
Adeverintele se obtin direct de la firma.
Daca firmele s-au desfiintat, adeverintele se pot obtine de la firma specializata in arhivare care a preluat arhiva firmei desfiintate sau de la firma care a preluat activele vechii firme.
Arhiva se poate preda si la Arhivele nationale din judet.
1. Vechimea in munca stabilita pana la data de 31 decembrie 2010 se probeaza cu carnetul de munca.

2. Daca perioadele respective sunt mentionate in carnetul de munca,eliberarea adeverintelor de vechime nu prea este justificata.

Daca perioadele respective nu sunt mentionate in carnetul de munca,eliberarea adeverintelor de vechime se efectueaza de fostii angajatori, iar daca acestia nu mai exista trebuie sa incercati la Arhivele Nationale - Directia Judeteana in raza careia a avut sediul fostul angajator sau cu detinatorii legali ai arhivei acestora.

3. Trustul de Constructii Oradea
[ link extern ] /
sau
[ link extern ]

Mina Leurda ,judetulGorj
luati legatura si cu SC Conversmin SA
[ link extern ]

IACM GORJ, Brigada 4 Motru
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare rita999 rita999 Buna ziua. Care este vechimea minima pentru pensionare și dacă firmele unde am mai lucrat după 2010 s au desființat, cum pot afla ce vechime am? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Stabilirea vechimii in munca fpetre54@hotmail.com fpetre54@hotmail.com unde pot obtine o adeverinta de vechime ca fost salariat al trustului T C M A I A ? (vezi toată discuția)
Dovada de vechime loriven loriven Unde se pot gasi documentele de vchime pentru cei ce au lucrat in fabricile desfiintate? (vezi toată discuția)