avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... carte de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

carte de munca

Am doua carti de munca, una in continuare la cealalalta. Pe prima am 7 luni vechime. Mi se ia in considerare pentru stabilirea vechimii in munca?
Cel mai recent răspuns: im82 , utilizator 17:33, 15 Decembrie 2014
Greu de spus unde se mai pot afla documentele firmei respective care nu se găsesc acum la Arhivele Naționale.
Vedeți ce s-a întâmplat cu firma: radiată sau preluată de alta, depinde de anul dispariției firmei ca atare.
Uneori, dacă vorbiți de perioada dinainte de 1989, arhiva firmei a fost dezmembrată pe ministerele care au preluat din activitatea inițială a firmei. De exemplu activitatea nu a mai fost incadrată la Min. Chimiei ci la Min. Industriei.
Sau, activitatea firmei a fost trecută în sarcina altor firme, lucru care s-a întâmplat după 1989. Și așa arhivele au trecut de la o firmă la alta.
Deci dacă nu reușiți la Casa de Pensii cu primirea cărții de muncă, verificați și posibilitățile de mai sus, căutați vechii colegi poate au găsit ei câte ceva.
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am urmatoarea problema : firma iacm dimbovita (transformata ... Mihai/2061 Mihai/2061 Buna seara, am urmatoarea problema : firma IACM Dimbovita (transformata ulterior in CONSIRD SA), unde am facut stagiatura in 1986-1989,s-a desfiintat prin ... (vezi toată discuția)
Itm sau arhiva nationala?? elena_lexy elena_lexy tatal meu a lucrat acum 30 de ani in Bucuresti,la o firma care dupa anii 1990 s-a desfiintat,vechimea care a avuto la acea firma nu o are in cartea de munca, ... (vezi toată discuția)
De unde obtin adeverinta coni_cov coni_cov in perioadele urmatoare am lucrat: - 01.09.1979-01.03.1983- Trustul de Constructii Oradea -05.07.1983-09.02.1984- Mina Leurda -26.03.1984-29.07.1985- IACM ... (vezi toată discuția)