avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca esti in CM mai esti angajat activ contractual?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca esti in CM mai esti angajat activ contractual?

Buna ziua. Cei de la firma la care lucrez nu mi-au dat prima pentru sarbatori deoarece eram in CM la data specificata de ei. In scrisoarea prin care ne anuntau despre prima scrie asa: "...se acorda pentru toti angajatii activi contractual la data de 30.11.2014...", iar eu am intrat in CM pt boala obisnuita din data de 28.11.2014. De la persona mi-au spus ca nu mi s-a dat prima pt ca eram de mai mult timp in CM (adica cu 3 zile inainte de data specificata de ei...). Intrebarea mea este: cat timp sunt in CM nu mai sunt angajat activ contractual? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: miha_ela_u , utilizator 09:49, 15 Decembrie 2014
Interpretarea acelei prevederi este in sensul ca, se considera "activi" numai persoanele prezente efectiv la munca.

Dvs ati avut raportul de munca suspendat, chiar daca se pastreaza calitatea de salariat.
Va multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achitarea fondurilor nerambursabile hajnyci hajnyci Buna ziua! Contractul de finantare a fost incheiat pt perioada de 01.10.2014-30.11.2014. Data de depunere a raportului final a fost \\"la 30 de zile de data ... (vezi toată discuția)
Prima craciun neacordata anamaria79 anamaria79 Buna seara, Datele problemei sunt urmatoarele: -astazi s-a platit prima de Craciun( conform ccm-ului societatii la care lucrez nu se acorda prima in ... (vezi toată discuția)
Efectele c.m asupra c.o ContSters93805 ContSters93805 Buna ziua!Am si eu o intrebare.Pe data de 28.05 am intrat in c.o. ,iar pe data de 2.06 m-am internat pt o interventie chirurgicala si beneficiez de c.m. pana ... (vezi toată discuția)