avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... recuperare garantie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

recuperare garantie

cum pot recupera garantia de la inchirierea unui apartament la terminarea contractului daca proprietarul nu imi da banii pe motiv ca nu are facturile la utilitati pe ultima luna in care am locuit la apartament si nu se afla in tara?
Cel mai recent răspuns: MihaiPetru , utilizator 13:40, 15 Decembrie 2014
Proprietarul are dreptate. Asteptati pana se listeaza si ultima luna in care ati locuit acolo, ii prezentati chitanta pe ultima luna la intretinere, chitanta la curent electric si la cablu (eventual).
Apoi puteti pretinde aceasta garantie.
Buna ziua!
Sunt de acord cu moderatorul Olga50 cu privire la necesitatea asteptarii pana cand veti avea toate datele pentru a efectua compensarea intre garantie si contravaloarea utilitatilor care inca nu au fost facturate.
In ceea ce priveste motivul ca "nu se afla in tara", acesta reprezinta o scuza puerila: suntem totusi in anul 2014! Dupa ce va fi stabilita suma de returnat, se poate face oricand un virament bancar.

Cu stima,
Ultima modificare: Luni, 15 Decembrie 2014
MihaiPetru, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare garantie Roxana Brancoveanu Roxana Brancoveanu Buna ziua! va rog sa ma ajutati cum sa inregistrez in contabilitate o garantie aferenta unui contract de inchiriere apartament, proprietarul este pers. ... (vezi toată discuția)
Tzeapa chirias doctorATU doctorATU Am incheiat contract inregistrat la circa finaciara intre proprietar si chirias in care se specifica ca ultimul trebuie sa achite chiria si utilitatile, lucru ... (vezi toată discuția)
Proprietarul refuza restituirea garantei platita de chirias just.rain just.rain Buna seara, Pana acum 2 luni am locuit intr-un apartament, iar cand m-am mutat proprietarul a refuzat sa-mi inapoieze garantia, pe motiv ca ultima intretinere ... (vezi toată discuția)