avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Retragere petitie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Retragere petitie

am facut o petitie online si as dori sa stiu daca pot sa o retrag mai ales ca la domiciliul meu s-a prezentat sectoritsul si m-a anuntat sa ma prezint la politie pentru declaratie.Daca nu ma prezint se intampla ceva?
Cel mai recent răspuns: caranda , utilizator 23:28, 15 Decembrie 2014
Este normal ca in momentul in care va asumati responsabilitatea sa adresati o sesizare/
petitie sa va asumati si consecintele
In cazul in care refuzati sa va prezentati la politie pentru declaratii in vederea solutionarii petitiei,in final autoritatea va fi informata de refuzul dvs de a va asuma responsabilitatea si va dispune masurile in consecinta
Daca ma prezint pot sa retrag reclamatia respectiva? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 15 Decembrie 2014
caranda, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Petitie dga - o pot anula ? urgent ! Traveler Traveler Acum doua saptamani am trimis o petitie pe site-ul DGA local folosind formularul online si completandu-l cu datele personale in care semnalam niste acte de ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului? VALI_M VALI_M As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu o problema avuta cu cei de la Protectia Consumatorului. Am facut o sesizare la Comisariatul Judetean pentru ... (vezi toată discuția)
Parte vatamata - obligatie de prezentare la audiere infolegi infolegi Este obligata persoana care face sesizare sa se prezinte la audieri !!! Daca nu ! Atunci as dori sa ma ajutati cu articol din lege etc. Multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)