avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurarea medicala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurarea medicala

Buna seara,Ce se intampla daca am platit asigurarea medicala pana in 2012 inclusiv, ca persoana fizica fara venit , si am incetat sa o mai platesc pana in momentul de fata.nu locuiesc in tara si nu am beneficiat de serviciile medicale in perioada cand am platit asigurarea,acesta fiind si unul din motivele pentru care am incetat sa mai platesc.multumesc

Alte discuții în legătură

Asigurari medicale camicosa camicosa sant insarcinata in 8 luni si nu lucrez deci nu am asigurare medicala.Am platit pana acum toate analizele necesare.Cum sa procedez sa nu platesc spitalizarea ... (vezi toată discuția)
Asigurare sanatate, plata retroactiva iulianapaduret iulianapaduret Buna seara! De ce atunci cand vrem sa incheiem un contract de asigurare de sanatate, ni se cere sa platim o restanta pentru o perioada de minim 6 luni +ceva ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate iulia1234 iulia1234 Buna ziua,as dori sa stiu la cat timp din momentul angajarii poti beneficia de asigurarea de sanatate.Multumesc. (vezi toată discuția)