avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara salariu

avand in vedere ca 25.12, 26.12 sunt zile libere prin lege (prima si a doua zi de Craciun) dupa care 27.12, 28.12 este sambata, respectiv duminica cum declar in revisal CFS pentru zilele de 24.12, 29.12, 30.12 si 31.12? fac suspendare pe perioada 24.12-31.12?
Cel mai recent răspuns: mopy , utilizator 11:44, 18 Decembrie 2014
Eu stiam ca zilele libere prin lege se platesc - nu se scad din salariu.
Nu stiu, zic si eu, dar sotului meu nu i-a scazut niciodata salariul cu zilele declarate libere prin lege.
In REVISAL inregistrati suspendarea c.i.m. , in baza art.54 C.mun., pentru perioada 24 - 31.12.2014.
multumesc freeelis!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare concediu fara salariu in revisal mary2015 mary2015 Buna ziua! Cum trebuie inregistrata in Revisal suspendarea contractului individual de munca prin acordul partilor pentru perioada care cuprinde si Craciunul ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal/crestere copil recl0m0tie recl0m0tie Buna ziua, S.a modificat legea privind acordarea celor 42 de zile de concediu maternal? Copilul este nascut pe 26.01.2014, fiindca tatal nu intra in ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract pentru cfs suciugeorgeta suciugeorgeta Daca am cerere pentru CFS din partea salariatului pe o perioada de 7 zile sau 20 zile....trebuie sa fac decizie de suspendare a contractului si sa o transmit ... (vezi toată discuția)