avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... trimitere cu rejudcare
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

trimitere cu rejudcare

La recursul ptr anularea unui act administrativ cu efect retroactiv mi s a admis recursul cu trimitere in rejudeca.
Ce implica?Cand primesc iar trmen la tribunal?Cat mai dureaza de acum pama la finalul procesului ca deja ma judec de 4 ani?

Alte discuții în legătură

Casare si trimitere spre rejudecare Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Mi-a fost admis un recurs la curtea de apel si s-a dispus casarea si trimiterea spre rejudecare aceleiasi instante, ce inseamna asta? se rejudeca de tribunal ... (vezi toată discuția)
Casare cu rejudecare omatcons omatcons Bună ziua. Am un proces în calitate de pârât având ca obiect -fond funciar-, la o judecătorie din MM. În primă instanţă acţiunea reclamantului a ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala respinsa pe fond ca neintemeiata Laura Ciobeica Laura Ciobeica Buna ziua, Am o nelamurire si as dori un mic ajutor in intelegerea unui aspect foarte important dintr-un proces care se rejudeca. Sentinta pe fond este ... (vezi toată discuția)