Buna seara. Am o cerere pentru efectuarea a 4 zile de concediu de odihna, aferent anului in curs, cerere semnata si aprobata de catre domnul director. Contabila sustine ca nu se pot da in preaviz cele 4 zile ci doar sa se plateasca. Eu stiu din ce mi-ati mai raspuns pe forum, ca acesta suspenda preavizul. Cum e, ca sa-i pot comunica acestei contabile, care spune ca s-a interesat la ITM si ca aceste 4 zile intra in cele 20 zile de preaviz. Preavizul e preaviz si concediul e concediu. Nu? (Abia asteapta sa scape de noi).
Va multumesc mult.
Eu cred ca cel mai indicat in cazul dvs, este sa va efectuati preavizul, iar concediul de odihna va fi remunerat pentru perioada corespunzatoare neefectuata.
Dar, asa cum a spus si domnul Freeelis la pct.2, pe perioada preavizului se poate beneficia de CO, deci am 20 zile preaviz, plus inca 4.Sau la alegere - platit.
Multumesc.
Alte discuții în legătură
Preaviz si c.o.
Viovas
Buna ziua.
Am o cerere de concediu de 10 zile de concediu aprobata, pentru perioada 06.10 - 24.10. dar azi, daca imi depun demisia cu preaviz si angajatorul ... (vezi toată discuția)
Lichidare la zi
Tamara1987
Buna ziua,
Am o nelamurire si de aceea m-as bucura mult daca m-ar putea ajuta cineva in acest sens. Situatia e urmatoarea: in data de 09.05.2013, mi-am dat ... (vezi toată discuția)