avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda pt depasirea vitezei cu suspendarea permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda pt depasirea vitezei cu suspendarea permisului

buna ziua. am si eu urmatoarea problema: aveam 14 puncte din diferite amenzi.acum m-a oprit un echipaj .m-a luat radarul cu 77 km .mi-au dat amenda si 3 puncte .asta inseamna ca trebuie sa imi suspende permisul pe 3 luni ,fara drept de reexaminare (pt ca am ma avut permisul suspendat o data anul asta si am beneficiat de o reexaminare).cineva m-a sfatuit sa fac contestatie pe motiv ca nu mi-au scris bine nr de la masina. ce sanse am sa se anuleze procesul verbal,sau ce pot face sa nu imi ia permisul din nou?va multumesc anticipat pt sfaturi.

Alte discuții în legătură

Permis retinut pe o perioada de 90 de zile marian24gam marian24gam Buna ziua Acum o saptamana am fost surprins in localitate cu aparatul radar(aparatul fiind pe un logan din ala vechi nu MCV ,avand detector radar am franat ... (vezi toată discuția)
2 procese verbale ,2 formate diferite..care este cel valabil? CORNEKUS CORNEKUS Buna ziua, Este al doilea post care il scriu pe acesta tema. Am avut de doua ori \"norocul\" sa dau peste acelasi politai cu acelasi radar in acelasi ... (vezi toată discuția)
Radar sinaia iskander239 iskander239 Buna ziua! o sa incerc sa-mi expun cat se poate de succint situatia in care ma aflu: sambata, 07 mai 2011, am fost inregistrat de un aparat radar fix cu viteza ... (vezi toată discuția)